Jonas twitter-inlägg

    follow me on Twitter

    Blogginlägg

    Blogginlägg

    tisdag 10 juli 2007

    USA - 10:e juli - Grand Canyon och vidare till Sedona



    På detta hotel i Grand Canyon ingick det faktiskt frukost så det var skoj. Det var dock massa sliskiga bullar och bagels, men som tur var så fanns det mjölk och flingor vilket var väldigt gott.

    I dag åkte vi tillbaka in i Grand Canyon national park och kollade vidare på detta vackra landskap. Vi var in i några souvenirshoppar.

    På eftermiddagen åker vi österut vi Grand Canyon till Desert View. Därifrån kunde man se Colorado River nere i Grand Canyons botten samt öken i fjärran. Här fanns även ett utkikstorn som vi var upp i.

    Mat åt vi på Spagetti western i närheten av vårt hotell. Vi beställde italiens pizza. Det skulle vara med tunn botten, så vi tänkte att det kanske skulle vara som den man äter i Sverige. Men det var som en vanlig pan pizza...

    Vid 4-tiden på eftermiddagen åkte vi vidaresöderut mot Sedona. Vi hade bara ca 200km framför oss så vi kunde ta det lugnt vilket var skönt.

    När vi nämade oss Sedona så var det vackra röda klippor efter vägen. Området kallas "Red Rock. Den tredje bilden visar dessa klippor

    I Sedona tog vi in på vårt hotel "Best Western Inn", men det fanns två sådana hotell och vi tog in på fel hotell först. Men sen blev det rätt. Det var en otroligt fin vy från vårt hotell-fönster.

    Här i Sedona gjorde vi inget speciellt. Vi njöt av utskikten och kopplade av.

    Inga kommentarer: