Jonas twitter-inlägg

    follow me on Twitter

    Blogginlägg

    Blogginlägg

    fredag 6 juli 2007

    USA - Fre 6:e juli - SF dag 2


    Den här dagen gick vi runt i Chinatown i SF. Det är världens näst största China town efter den i New York. Och stort var det. Det såg ut och kändes som att man var i kina. Vi gick runt i massa butiker men köpte inget speciellt. Lunch åt vi på ett kinesiskt snabbmatsställe. Ris och grillad kyckling Tyvärr så var kycklingen bränd så det smakade inget vidare. Som vanligt i USA. Vi får nog äta hamburgare i fortsättningen...

    Vi gick sen in i en lite park i China town där det var fult med kinesiska gubbar och gummor som satt och gaggade med varandra.
    Härifrån såg vi också en pyramidformad skyskrapa (syns på en av bilderna) som byggdes på detta sätt för att inte skymma övriga skyskrapor. Toppen på denna lyser då det är mörkt. Vi gick även förbi "Russian hill" där det finns en kurvig enkelriktad pyntad med blommor på väg ut för en backe. Det ör populärt att köra där så det är alltid fullt med bilar som kör där jämt.

    Tyvärr såg vi väldigt mycket uteliggare i SF. Bland annat en uppfinningsrik man som spelade trummor (och sjöng hellre än bra) på platstunnor. Vi stod och kikade en stund på honom och eftersom vi även tog en bild så gav vi honom en slant.

    En gick vi runt i massa butiker i närheten av vårt hotell. Vi var bland annat in på en skivaffär där vi köpte en skiva med "Artic monkeys"

    Inga kommentarer: