Jonas twitter-inlägg

    follow me on Twitter

    Blogginlägg

    Blogginlägg

    söndag 16 augusti 2009

    Marinfestival Gävle

    Igår var vi inne på Marinfestivalen i Gävle. En festival med många pampiga skepp. Precis som vi trott så var det blåsigt eftersom festivalen ligger ute på Alderholmen ut mot havet. Men det blåste inte så farligt. De påstod att det hittils under dagen varit över 20000 besökare på denna gratis-festival. Men vi tyckte att det var otroligt avslaget. Det var väl egentligen bara en massa öl- och båtintresserade människor. För när det gällde artistuppträdandet så var intresset otroligt dåligt trots att det var så bra band där. Vi hade kunnat stå längst fram vid kravallstaketet om vi velat.
    Vid 19.15 uppträdde Karlstadbandet "Renegade five". Riktigt bra band om man gillar melodiös hårdrock. Och de skötte sig rätt bra trots att det var så lite publik.
    Sen vid 20.45 så var det dags för "Itchy daze" från Hofors. Också ett bra band, som spelar lite mer punk-rockaktig musik. Det var väl lite falsksång här och där tyvärr men annars så var det riktigt bra. Sångaren Tomas Andersson hade några imponerande vrål och gitarr-riff här och där som faktiskt påminner lite Dave Grohl i Foo Fighters. Tomas som var med i Idol 2007 berättade att han fyllt 30 år dan innan.
    Ja det var den kvällen det.

    Inga kommentarer: