Jonas twitter-inlägg

    follow me on Twitter

    Blogginlägg

    Blogginlägg

    lördag 7 februari 2009

    Konstiga proportioner

    Idag har vi gått runt på stan. Jag har varit i olika sportbutiker och kikat efter kolhydrat-pulver. Försökte få tag på ett alternativ till carboloader som heter maxim. Men hittade det ej. Vet dock att det finns på nätet så det får kanske bli ett inköp där. Bytte förresten också födelsedagspresenten jag fick av syrran till ett litet vätskebälte man kan ha på överarmen. Lite extraprylar får också plats i det.
    Var sen också in på naturkompaniet i Gävle och den butiken har verkligen blivit ett lyft sen den byggdes ut. De mesta av sport- och friluftsprylar finns här. Letade efter reservdelar till camelbak:s vätskesystem men de hade dock inga sådana. Fick däremot ett tips av Esa som jobbar där att man ska blåsa tillbaka vätskan i slangen då man dricker vid kallt väder för att undvika att det fryser och blir stopp. Bra tips. Annars får man väl köra med glykol i ;-)
    Sen fick jag tag på kontaktgel till pulsbältet på apoteket. Det heter blågel.

    Nu sitter vi på ett fik i Valbo. Jag köpte en espresso och en semel-groda. Det blir lite konstiga proportioner med en pytte-liten kaffekopp och världens största bulle. Gott var det iaf. Jag har ju träningsfritt idag och då lär man ju äta nått nyttigt :-)

    Igår var Lars E här och vi plågade oss runt på 20km i oprepparerade spår. Jobbigt men bra träning. Nästa fredag är det dags för nästa läger.

    2 kommentarer:

    Anonym sa...

    Så du fikade semla med kaffe ;) ist kaffe med semla *hihi*

    Anonym sa...

    Smask med semla! Vi ska försöka föra in den traditionen här i USA å. Fast vi skippar nog faste-delen. :)