Veckan började med en matlåda som var långt ifrån "Top of the line". Nämligen pulvermos + frysta köttbullar som man slängde ner i lådan kvällen före. Denna låda går extremt fort att tillreda och brukar skämtsamt kallas för "spackel och studsbollar".
Men sen blev det bättre och bättre matlådor under veckan även om klassen fortfarande inte var hög:
- Tisdag: Snabbris + Sprödbakad torsk + haricot verts. (Snabbris smakar verkligen ingenting och känns konstigt att tugga på)
- Onsdag: Pyttipanna (som jag förstekte) + ägg + gurka.
- Torsdag: Potatis + Lax + hollandaesås + haricot verts
Men vi ska på restaurang imorgon kväll så det toppar nog allt :-)
2 kommentarer:
Vad är haricot verts?
Gröna långa saker man äter. Tror det är nyttigt å. Ser typ ut som ärtskidor ;-)
Skicka en kommentar