Blogginlägg

Blogginlägg

måndag 10 december 2007

The weekend in Sundsvall

På lördag morgon åkte vi upp för att se matchen mellan Timrå-Brynäs. Men före det så åkte vi till Birsta köpcentrum mellan Sundsvall och Timrå. Det var helt ombyggt där med många nya affärer. Till och med den stora kedjan "Media Markt" hade öppnat där. Där såg jag för övrigt Timråforwarden Jonathan Hedström civilklädd på söndagen. Vi hade till och med "eyecontact". Det var stort. Sen kikade vi på själva matchen som var inte var så välspelad i första perioden. Det var lite slarvigt spel. I andra perioden hade Timrå övertaget med utan att göra mål. I tredje perioden blev det Brynäs som tog ledning med 1-0 och senare i perioden satte de även 2-0. Tirmå tog ut målvakten men lyckades inte reducera.

På söndagen blev det hotellfrukost på Scanic nord i Sundsvall där vi bodde. Hyffsad frukost. Lite torra mackor tyvärr.